Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Handicapvenlig campingplads

Det ligger os meget på sinde at der er tilgængelighed på campingpladsen for kørestolsbrugere og andre fysisk handicappede.

Vi har to store handicapvenlige feriehytter med en stor terrasse med bred kørestolsrampe. Der er desuden er der kørestolsramper ved Multihuset, samt op til vores reception/kiosk. I servicebygningen har vi gode bad og toilet faciliteter for kørestol brugere (du kan i receptionen få nøgle hertil).

HANDICAPHYTTER:

Åse Wiberg fra www.handicap-camping.dk kalder vores handicaphytter for “Danmarks mest brugervenlige handicaphytter”.
Hver hytte har store soverum og stor stue med god plads til kørestolen. Handicapbad- og toilet med de foreskrevne mål og naturligvis plejeseng og hæve/sænke køkkenbord – ja der er det hele.

Hytterne kan ikke bookes direkte via vores bookingside, de skal bookes telefonisk +45 6360 6363 eller pr. mail: holbaek@campone.dk

Når du lejer en af vore handicaphytter, behøver du ikke medbringe kørestol eller andre hjælpemidler. Hos Zealand Care kan du leje netop de hjælpemidler, du har behov for og så står de klar i hytten, når du kommer. Se hjælpemidlerne hos Zealand Care , flere billeder, video eller priser