Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Leje af teltplads/shelter

Leje af shelter      Leje af telt

 

Hos CampOne holbæk Fjord tilbyder vi leje af telt og leje af shelter. Når du lejer dit udstyr hos os, slipper du for at skulle ud og investere i et nyt telt og alt det tilbehør, som hertil hører. Du slipper med besværet ift. at skulle slå teltet op. Vi kender alle det med, at en tur i Ikea og den efterfølgende samle opgave kan sætte ethvert forhold på prøve, det er lidt det samme, når man skal slå et telt op. Vi ønsker, på CampOne Holbæk Fjord, at alle får en god start på ferie, og vi tilbyder derfor at slå teltet op for dig, når du lejer dit telt hos os.
Vores telte, som du kan leje, er placeret forskellige steder på campingpladsen. Ønsker du udsigt over fjorden, har du mulighed for det. Ønsker du i stedet at ligge i læ for eventuel vind og tæt på legepladsen, er dette også en mulighed. Vi har sørget for, at der er lidt for enhver smag, når du bestiller leje af telt hos os.

Ønsker du endnu mere frisk luft, når du skal sove, så har du mulighed for at leje en shelter på vores dejlige campingplads. Vi har i alt to fantastiske sheltere, som er placeret med en pragtfuld udsigt over fjorden. Ved vores shelters har vi placeret borde- bænkesæt, hvor du og familien eller vennerne kan nyde Jeres måltider alt i mens I har mulighed for at betragte den flotte udsigt, fjorden giver.
Vi gør opmærksom på, at bål på pladsen ikke er tilladt.

Skal du og familien eller vennerne nyde en dejlig campingferie, anbefaler vi, at I benytter Jer af muligheden for leje af telt eller leje af shelter på CampOne holbæk Fjord. Du slipper dermed for alt besværet og det gør altså bare ferien lidt nemmere.