Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Handicapvenlige hytter

Er du kørestolsbruger og vil være sikker på optimale forhold, når du skal på ferie, skal du med på familieudflugt eller besøge venner og familie i Holbæk. Så er løsningen her.
CampOne Holbæk Fjord har to rummelige handicaphytter. Danmarks mest brugervenlige handicaphytter kalder Åse Wiberg fra www.handicap-camping.dk dem.

Handicaphytter: Er iflg. Handicapcamping.dk Danmarks eneste 100% handicapvenlige campinghytte. Stor stue med rigeligt plads til kørestol. Handicaptoilet med alle nødvendige hjælpemidler og god plads. 2 soverum: 2 enkeltsenge hvoraf den ene er en professionel plejeseng og det andet med 2 enkeltsenge hvoraf den ene er en elevationsseng. Køkken med hæve/sænke køkkenbord, komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse med bred kørestols rampe.

Hytterne er 45 m2
Hytterne ligger i det samme område som L5-1

Hytterne kan ikke bookes direkte via vores bookingside, de skal bookes telefonisk eller pr. mail. og kan kun bookes af kørestolsbrugere.

Når du lejer en af vore handicaphytter, behøver du ikke medbringe kørestol eller andre hjælpemidler. Hos Zealand Care kan du leje netop de hjælpemidler, du har behov for og så står de klar i hytten, når du kommer.

Se hytterne her:

Se skitse af hytten her:

handicaphytter - CampOne Holbæk Fjord