Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Lej en campingvogn

Ved at leje en campingvogn på campingpladsen slipper du for besværet med at skulle køre med campingvognen selv. Det gør det også muligt at tage på camping, selvom jeres bil ikke kan trække en campingvogn eller fordi I måske slet ikke har en bil. På CampOne Holbæk Fjord kan du leje dejlige campingvogne direkte på campingpladsen, der står i et naturskønt område.

Den frihed og luksus der er forbundet med campinglivet, gør ferieformen mere og mere populær. Men den kræver naturligvis en campingvogn for at kunne lade sig gøre. Har du ikke det, f.eks. fordi du ikke er vild med at køre med campingvogn, ikke har træk på bilen eller måske slet ikke har en bil, skal det naturligvis ikke forhindre jer i at nyde campinglivets glæder alligevel.

Derfor har du mulighed for at leje en lækker campingvogn på campingpladsen hos CampOne Holbæk Fjord. Det gør det muligt enten at holde ferie i lejet campingvogn eller vælge et billigt alternativ til en hotelovernatning.

Leje af campingvogn på campingplads Sjælland

Leje af campingvogn på campingplads

Vores campingvogne har hele 6 sovepladser (2v+4b eller 5v). Disse sovepladser er fordelt på 2 soverum (1 køjeseng+1 dobbeltseng), samt opredning i opholdsrum. Med campingvognen kommer dyner og puder til 6 personer og service til 6 personer. I forteltet finder du borde og stole og to sofaer. Her er placeret et fast skab samt et køleskab – Vi gør opmærksom på, at køleskabet inde i vognen IKKE må benyttes.

På græsarealet udenfor campingvognen er der borde og stole. Endvidere er der fast tilsluttet vand og afløb. Alt dette og meget mere følger med når du lejer din campingvogn på campingpladsen.

Vores campingvogne er uden bad og toilet, men frygt ej, vi har nogle rene og lækre faciliteter på pladsen, og i gå-afstand.

Skal du holde en ferie uden at skulle tænke over egen campingvogn og besværet med at få den fragtet fra A til B, anbefaler vi, at du lejer en campingvogn på campingpladsen CampOne Holbæk Fjord. Her er du sikret smukke omgivelser og en masse aktiviteter og ikke mindst lækre faciliteter.