Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Kurophold

Kurophold

Giv dig selv og en du holder af et velfortjent pusterum fra hverdagens stress og jag. Bliv forkælet på krop og sjæl og vend tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Vi kan tilbyde dig et skræddersyet kurarrangement helt efter dine ønsker både hvad der angår indhold, antal deltagere og længde. Vi har dog naturligvis også nogle faste tilbud, hvor vi har planlagt det hele på forhånd.


Frokostkur

Et super hyggeligt tilbud til venne- og kærestepar. Start midt på formiddagen med spa(åben hele året undtaget januar), sauna og en tur i vores dejlige swimmingpool (poolen er åben 1/5 til og med uge 42). Herefter får I hver ½-times massage efterfulgt af en dejlig frokost på Restaurant Vadestedet på Holbæk Marina.

 

Prisen for 2 personer er kun kr. 995,- incl:

– Frugt & bobler i spapool
– 1/2 times massage pr. person
– Sauna og overdækket swimmingpool
– Frokostplatte på Rest. Vadestedet (ekskl. drikkevarer)

 

 

 

 

 


En kuraften (behøver ikke være aften)

  • Frugt & “champagne” i spapool
  • 1 times massage pr. person
  • Sauna & swimmingpool (poolen er åben 1/5 til og med uge 42)
  • 3 retters menu på Restaurant Vadestedet, excl. drikkevarer

Suppler kuraftenen med en overnatning, evt. i en af vores hyggelige hytter. Tag på gå- el. cykeltur i de naturskønne omgivelser.

Pris:

Kuraften for 2 personer kun kr. 900,- pr. person

Kurophold med 1 overnatning i egen vogn kr. 950,- pr. person ex. strøm.

Kurophold i hytte m/bad og toilet kr. 1.150- pr. person ex. strøm.


Mødekur eller måske julefrokost

Forkæl dine medarbejdere lidt ekstra næste gang I holder møde. Skab en god og hyggelig stemning før mødet og lad denne stemning følge og præge ikke kun mødet, men også hverdagen i langtid fremover. Kan også arrangeres som julefrokost i kombination med diverse aktiviteter som f.eks. bowling, go-cart, klatring, MTB, travetur eller andet alt efter antal og interesse. Kontakt os for forslag og konkret tilbud. (Max. 15 personer)