Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Camping Sjælland

CampOne Holbæk Fjord ligger tæt på sand, vand og natur, og med sin forrygende havn- og handelsby er der oplevelser for hele familien, når det drejer sig om camping på Sjælland.

Sjælland som campingdestination

Med en størrelse på 7.031kvm er Sjælland ikke større end at man kan besøge det meste, men samtidig stor nok til at give en ferieoplevelse som du ikke vil glemme, uanset om du hælder mest til by, natur eller en kombination på din campingferie. Campingpladserne på Sjælland er i rivende udvikling, og CampOne ”Holbæk Fjord” følger naturligvis udviklingen, med løbende at modernisere og skaffe nye og spændende aktiviteter som både børn og voksne kan nyde godt af. Vi gør nemlig alt hvad vi kan få din oplevelse! Her i sjælenes-land finder du uden tvivl hygge og glæde til sjælen, så du kan nyde den danske sommer – som du har fortjent det.

Holbæk

CampOne Holbæk Fjord er placeret i midten af Sjælland, kun en halv times kørsel fra Roskilde og 60 km fra hovedstaden København. Dermed er der rig mulighed for at benytte sig af Danmarks største festival ”Roskilde Festival”, drikke en rosé nær Holbæk, se en havfruen i Københavns, eller nyde en forfriskende dukkert i det danske farvand mens børnene leger. Det er rigtig camping på Sjælland!

Holbæk er en del af Holbæk kommune og hører til region Sjælland. Med sine i alt 27.000 indbyggere er det en af de største byer på Sjælland og kan pryde sig med at være den fjerde mest populære rejsedestination på Sjælland. Campingpladsen CampOne Holbæk Fjord er her en af de mest attraktive destinationer når det kommer til camping på Sjælland, hvor den ligger indenfor toppen over bedste og mest besøgte campingpladser.

Holbæk kommune rummer faciliteter som:

  • Ca. 258 ha. bæredygtig skov,
  • Tre smukke danske strande,
  • Mulighed for sejllads og havneaktiviteter,
  • Intet mindre end to teatre og to biografer til et hvert behov,
  • En af Sjælland bedste og smukkeste placeringer tæt på by og natur,
  • CampOne Holbæk Fjord campingpladsen naturligvis!
Camping på Sjælland - CampOne Holbæk Fjord

Camping på Sjælland – Holbæk Fjord

CampOne er lig med kvalitet!
Noget af det der gør denne campingplads til en af de bedste på Sjælland er de lækre områder, kombineret med faciliteter som passer til den moderne og bevidste familie. Eksempelvis tilbydes både overdækket og opvarmet swimmingpool, sauna og spa, hytter, telte og pladser som passer til alle behov og lyster, wellness og massage med en decideret afdeling til selvforkælelse, og et natur- og strandområde som siger spar to!

Du kan desuden se mere om pladsen, føle stemningen og fornemme hvordan campingpladsen er her på siden, på Facebook eller på Instagram.

Vi glæder os til at se og høre mere til dig, og du er naturligvis altid velkommen på CampOne Holbæk Fjord campingpladsen, perlen i midten af Sjælland.