Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

København

Men København, københavnerne og deres hverdag er absolut også et besøg værd…..

Indre by omfatter Københavns ældste kvarter med små, smalle stræder og skæve huse. I centrum finder du et mylder af gode shoppinggader, top-seværdigheder, hyggelige cafeer, restauranter, foruden parker, hyggelige kanaler og en moderne havnefront. Hovedåren i city er gågaden Strøget, der løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er altid pakket med folk og gadekunstnere, så sørg for også at bevæge dig ned ad side- og parallelgader

Multikulturelle Nørrebro er et livligt område i København, hvor du finder trendy barer og fashionable designerbutikker ved siden af skumle barer og billige kebabsteder.

Maritime Christianshavn & Holmen er et centralt område fyldt med barer og restauranter med en unik maritim atmosfære

Mondæne Frederiksberg – en fashionabel del af København med rigtig gode shoppingmuligheder og grønne områder.

Alternative Christiania – Et mix af kreative huse, workshops, gallerier, spillesteder, prisvenlige spisesteder og smuk natur

Hippe Vesterbro –  et af de mest fashionable steder i København – ikke kun at bo i – men også at shoppe, spise, drikke og have en sjov bytur i.

Fra verdenskendte kunstmuseer, historiske museer, slotte og paladser til parker, statuer og oplevelser for børn. København har attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interesse – og de fleste af dem er inden for gåafstand. De tre mest berømte seværdigheder i byen er den mere end 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af Den Lille Havfrue, og Fristaden Christiania. Men København har meget mere at byde på…..

Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge 72 museer og attraktioner, og frit benytte offentlig transport uden at skulle bekymre dig om billetter og priser. Du kan købe Copenhagen Card i vores reception.