Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Lej et mobilhome

Vi ved at komfortniveauet er vigtigt når du og familien drager på jeres næste udflugt. Vi oplever nemlig at dansker i stigende grad investerer i mere luksuriøse campingvogne eller efterspørger mobilehomes og hytter som tilbyder god plads, alle faciliteter man måtte bruge i nærheden, og med mulighed for at have sovende gæster på besøg.

Vi har derfor sørget for at vores mobilehomes passer præcis til denne store efterspørgsmål. Et mobilhome er ca. 20 m2, og har derfor den ideelle størrelse til din næste campingferie.

Her er alt man forventer til en moderne ferie, bad og toilet er naturligvis standard, køkken og spiseplads og rigeligt med sovepladser. Vi har sørget for at faciliteterne i vores mobilehomes understøtter dit og din families behov, så der er mere tid til afslapning eller sjov under solen eller fra køjen.

Mobilehomene er placeret tilbagetrukket og i rolige omgivelser på ”Prærien”.
Her får du solen ind næsten hele dagen og kan derfor nyde den Danske sommer fuldt ud. Der er en god overdækket terrasse til hvis man skal bruge lidt skygge på et tidspunkt. Ved vores mobilehomes er der en lille legeplads og der er fælles parkeringsplads tæt ved mobilehomene.

De ligger på et græsareal med masser af mulighed for leg, boldspil og udfoldelse for både børn og voksne.

Adriahytte: Har plads til 5 personer fordelt på 2 soverum: 1D+2E/1K og sovemulighed i opholdsrummet. Bemærk køjesengen er 70 x 180 cm.
Bad & toilet, stue/køkken med komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse. Vil du vide hvad der er af udstyr i hytten kan du klikke her– Udstyrs liste.

Da vi tilbyder et bredt udvalg af hytter, mobilehomes, telte og pladser kan det være en god idé at kigge rundt på vores hjemmeside, eller ringe og høre nærmere om vores tilgængelige muligheder. Vi er naturligvis også at træffe på mail hvis dette passer bedre.

Her kan du se billeder fra hytten (mobilhome) i en skitsetegning:

mobilhome: Adria hytte - Se skitse! CampOne Holbæk Fjord