Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

L5 hytte

Når man er på camping er det naturligvis en del af hyggen at have ”den rigtige” feriehytte. Vi er stolte over de muligheder vi har for at udbyde nogle af de lækreste camping hytter på Sjælland, og ved at vores gæster værdsætter de gode faciliteter, pladsen og omgivelserne.
Hos CampOne Holbæk Fjord får du en campingplads med hytter der matcher dit og din families behov og præferencer!

L5 Camping hytterne er 25 m2 og har mere eller mindre alt hvad man behøver.

Denne type feriehytte er til leje fordelt på 2 hytteområder.
1. Nogle af hytterne ligger tæt på legeplads og pool området. Der er fjordudsigt fra hytteområdet Her er max 1 trappetrin op til terrassen og om sommeren er det muligt at parkere ved hytten.
2. De andre ligger i mere tilbagetrukket og rolige omgivelser på ”Prærien”. Her får du solen ind til midt på dagen. Nogle af disse hytter kan have op til 4 trin før terrassen. Ved disse hytter er der desuden en lille legeplads.

Der er fælles parkeringsplads tæt ved hytterne.
Begge områder ligger på græsareal med masser af mulighed for leg.

Camping hytterne L5: Har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum: 2K/1E og 2E. Bad & toilet, stue/køkken med komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse.
Soverummene ligger ved siden af hinanden.
Vil du vide hvad der er af udstyr i camping hytten kan du klikke her – Udstyrs liste.

Vi har dén rette hytte til leje som du og din familie står og mangler. Det er i denne hytte at familiens næste minde skal opleves. Nyd et koldt glas hvidvin, mens børnene leger på legepladsen eller med deres nye venner tæt på din camping hytte. Det kalder vi ro og afslapning, og sikrer at alle familiens medlemmer er glade og tilfredse.

Få et tilbud på din næste feriehytte ved at ringe, maile eller skrive på de sociale medier, så hjælper vi dig med at finde den helt rette camping hytte på din næste ferieoplevelse på Sjælland.

Se skitse over hytten:

Feriehytte? Se camping hytterne L5 - CampOne Holbæk Fjord