Efterårsferie

Trænger familien til et break fra hverdagens stress, så har i mulighed for at holde efterårsferie på vores fantastiske campingplads CampOne Holbæk Fjord. Vi følger skolerne og holder åbent med gode tilbud, når i holder efterårsferie i uge 42 – perioden fra 12. oktober – 21. oktober 2018.
Dette betyder, at du her på siden vil kunne finde gode tilbud og rabatter i ovenstående periode. Når vi kommer tættere på uge 42, vil vi sammensætte lækre ophold til dig og din familie – vi lover, at alle kan være med.

CampOne Holbæk Fjord er kendt for en hyggelig atmosfære og en dejlig og afslappet stemning blandt gæster og personale. Er du i tvivl, om dine børn vil finde campingpladsen spændende – så bare rolig – vi har pool, legepladser og så har vi wellness til de voksne. Her er rig mulighed for, at finde nye venner både for børn og voksne.

Husk: Når du bestiller din påskepakke, kan du tilkøbe vores eksklusive VIP-kort for kun 399 kr. (normalpris 599 kr.). Med et VIP-kort opnår du en masse fordele og rabatter både på- og udenfor pladsen. Ønske du at vide mere om de forskellige fordele, kan du se nærmere her.

Nedenstående priser er inkl. “Fyld vognen” = 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år.

Priser

Efterårsferie 4 valgfrie overnatninger

FRA 995,-

Egen vogn på standardplads – ex. strøm


  • 12. – 21. oktober 2018
  • Inkl. fri pool

L5 / L5-1 hytter Prisen er pr. døgn

FRA 800,-

For 4 personer. Ex. strøm – husdyr tilladt

K5 hytter Prisen er pr. døgn

FRA 655,-

For 4 personer. Ex. strøm – husdyr tilladt

Handicap hytter Prisen er pr. døgn

FRA 800,-

For 4 personer. Ex. strøm – husdyr tilladt

Mobilhomes Prisen er pr. døgn

FRA 800,-

For 4 personer. Ex. strøm – husdyr tilladt

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU