Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Ophold m/ bespisning

Gourmet camping

Når I gæster CampOne Holbæk Fjord vil vi gerne gøre vores yderste for at sikre jer hygge og god forplejning.

Derfor har vi sammensat følgende gourmettilbud for 2 personer:

3 overnatninger i egen vogn incl. 2 x 6-retters gourmet fra kun kr. 1.455,-

Se menu her

 

Bemærk: menuen skifter afhængig af årstider og udbud af lokale råvare.

På CampOne Holbæk Fjord mener vi det, når vi siger gourmet camping.

Den ene overnatning skal være fredag, da det er på denne dag at I får gourmetmenuen.

Vi er CampOne Holbæk Fjord er super stolte over nu at kunne præsentere et nyt samarbejde med en af Sjællands ypperste gourmet restauranter, ”Restaurant Suri”, som er blevet både vinder og nr. 2 i restaurant konkurrencen ”Local Cooking Sjælland”.

”Vi har så mange dedikerede leverandører på vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang og i stedet præsenterer vi flere retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson” siger Henrik fra Suri.

Suri er en super spændende og innovativ restaurant, som i den grad engagerer sig i udviklingen af såvel Holbæk Havn som by.

Suri driver, udover deres meget velrenommerede restaurant, også spisehuset Maskinværkstedet, delikatesse forretningen SURi, samt teatercafeen på Holbæk Teater. Desuden er der netop nu fuld gang i opførelsen af en stor markedshal på havnen, som Suri også skal stå for driften af. Læs mere om Suri her.

Uanset hvor mange campingferie eller decideret gourmet camping oplevelser du har prøvet før, så garanterer vi for at dette bliver en oplevelse du ikke vil glemme!

Er du allerede klar til din næste gourmet camping oplevelse?

BOOK GOURMET CAMPING HER

gourmet camping - CampOne Holbæk Fjord