Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Godt tilbud ★

Trænger familien til et break fra hverdagens stress, så giver vi Jer her muligheden for et fantastisk camping tilbud. Du har nu mulighed for at booke din sommerferie på en af vores lækre campingpladser.

Når du bestiller en uges sommerferie hos os, giver vi en GRATIS efterårsferie.

Sommerens camping tilbud inkl. GRATIS efterårsferie & VIP i ugerne 26, 27, 28, 31 eller 32 – dog ikke i Skagen Festival.

Book en skøn uges sommerferie (7 dage) for hele familien: far, mor og hjemmeboende børn eller børnebørn under 18 år på en standardplads: kr. 3.495 + strøm. Prisen er inkl. en GRATIS efterårsferie ex. strøm på en standardplads samt VIP kort.

Book allerede i dag, du sparer mange penge!

Husk vores VIP kort giver adgang til mange fordele og rabatter:

  • Gratis badeland på CampOne Bøjden Strand
  • Gratis brusebad
  • ½ pris på minigolf på CampOne Assens Strand og CampOne Bøjden Strand
  • 25 % rabat i restauranten på CampOne Bøjden Strand

…og meget meget mere ! – se alle fordelene her.

CampOne Holbæk Fjord er kendt for en hyggelig atmosfære og en dejlig afslappet stemning blandt gæster og personale. Er du i tvivl, om dine børn vil finde campingpladsen spændende – så bare rolig – vi har legeplads og pool. Her er rig mulighed for, at finde nye venner både for børn og voksne. CampOne Holbæk Fjord har vi tænkt på, at der skal være underholdning til børnene og dejlig afslapning og mulighed for afkobling for de voksne. På CampOne Holbæk Fjord vil det være muligt at nyde dejlige Wellness behandlinger. Dette er en god måde at få ladet batterierne helt op. Hos os kan du forkæle dig selv og dine børn.

Bestil vores eksklusive camping tilbud allerede i dag. Vi gør opmærksom på, at tilbuddet skal bookes og betales inden ankomst.

camping tilbud - CampOne Holbæk Fjord