Egen campingvogn / Camper / Telt

Nyd en dejlig campingferie i Danmark på CampOne Holbæk Fjord. At campere er en dejlig og fri måde at holde ferie på. Nyd den danske sommer og mød en masse nye mennesker når du camperer. Campingferie i Danmark er for alle. At campere i Danmark har ændre sig gennem årene, og mange campingpladser er ikke, som da vi var børn. Campingpladserne i Danmark har fulgt med udviklingen og med tiden. Hos CampOne har vi tænkt på, at der skal være underholdning til børnene og dejlig afslapning og mulighed for afkobling for de voksne. Hos os kan du nyde det dejlige danske sommervejr, vores lækre faciliteter på vores forskellige campingpladser, hvad enten du er til det mere luksuriøse eller blot til naturen som den er. Vi kan imødekomme dine ønsker, og med en campingferie i Danmark, går du ikke glip af noget. Vores gæster er meget tilfredse med vores campingpladser, og vi gør meget ud af, at forny vores faciliteter, som de hele tiden fremstår lækre og indbydende. Vi tilbyder, hos CampOne, camping for enhver smag.

Alle vores pladser kan bruges til hhv. campingvogn, autocamper og telt. Du kan vælge imellem forskellige kategorier: standard, udsigt, udsigt+ og strand pladser. Pladserne er kategoriseret udsigten ud over fjorden. Jo bedre udsigt til fjorden jo højere standard.
Du vil opleve at nogle af pladserne er markeret med “C” bagved. Dette betyder, at pladserne har vand og afløb. Andre pladser er markeret med en cirkel om. Disse pladser er tilført TV-tilslutning. På CampOne Holbæk Fjord tilbyder vi trådløs internet på hele campingpladsen. Du kan læse mere om dine WIFI muligheder her.

Hvis du ønsker et større og bedre overblik over CampOne Holbæk Fjord, kan du benytte dig af vores pladsoversigt. Her kan du se, hvilke pladser der indeholder det du har brug for, når du skal campere.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU