Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Legepladser

Camping legeplads

Nogle af de skønneste oplevelser og minder skabes omkring legepladserne på campingpladserne. Det er her at børn og forældre mødes, deler oplevelser, og møder venner for livet.
Derfor er camping-legepladsen i vores ypperste interesse at udvikle, fremhæve og dele med vores gæster!

Aktiviteter for børn, voksne og barnlige sjæle

Som børnefamilie får I de bedste rammer for en dejlig ferie, når I er på Holbæk Fjord Camping & Wellness.
den store legeplads findes flere legeredskaber: Stor hoppepude, klatretårn med rutschebane, balance rebbane, forskellige slags gynger. Rundt om legepladsen er der borde og bænke hvor de voksne f.eks. kan nyde en kop kaffe i ro og mag, imens børnene leger – direkte på campingpladsen!

Vi har gjort alt vi kunne for at tilbyde faciliteter som passer til både børn og barnlige sjæle i alle aldre og køn, som er brugervenlige, sjove og bygget til at tilgodese dit barns behov og aktivitetsniveau. Din campingoplevelse har aldrig været sjovere end med en legeplads som denne!

camping legeplads

I det sydligste hjørne er der eksempelvis en lille legeplads med rutschebane mm.
Har du prøvet at spille shuffleboard?
Et sjovt spil, som kan minde lidt om curling, men her er du ude i den friske luft og hvis du kommer på glatis, ja så er det ikke på grund af underlaget.

Det nyeste spil er cornhole, hvor det gælder om at have et godt boldøje, når majsposerne kastes afsted.

Hvis du ønsker lidt mere fart over feltet kan du leje en mooncar for 30 kr. for en frisk tur rundt omkring på pladsen. Husk lige at du ikke må køre rundt om service bygningen. De kan kun lejes for minimum en time af gangen. Du betaler for leje i receptionen.

Er du vild med boldspil, har vi en græsbane lige uden for campingpladsen. Her er rig mulighed for at spille f.eks. en gang rundbold eller en god fodboldkamp. Der må ikke spilles efter kl. 21.00.

Hos receptionen hjælper vi naturligvis også at finde aktiviteter til alle behov og lyster uden for campingpladsen, hvis man eksempelvis vil se en god film i den nærmeste biograf eller vil på fisketur, selvom man selvfølgelig aldrig kommer til at kede sig når man er på camping med en legeplads.