Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Fitness

Elsker du at kunne holde din træning ved lige, når du er på ferie. Hos CampOne Holbæk Fjord har du muligheden for at holde dig aktiv, mens du ferierer.
Vi ved, hvor vigtigt det er at holde træningen ved lige, og vi ved, at det er i ferierne mange fristelser opstår, så for at du ikke skal træde to skridt frem og ti tilbage, har du mulighed for at benytte vores fitnessmaskiner og vores naturskønne omgivelser til at vedligeholde den styrke og kondition, som du har brugt tid på at opbygge. Hos os finder du lidt af hvert. Campingpladsen og dens omgivelser byder på flere forskellige former for motion, så vi er sikre på, at der også er noget, som falder i din smag.

Vi tilbyder:

  • Et lækkert område med fitnessmaskiner
  • Swimmingpool
  • Gode gå forhold til en rask gå-tur
  • Gode løbe forhold i naturen
  • Gode cykle forhold i den skønne natur

Skal du have sved på panden, som ikke skyldes solens stråler, når du holder ferie, så har vi installeret et lækkert fitness område tæt på swimmingpoolen. Her er rig mulighed for, at få vedligeholdt din kondition med god konditionstræning.
Det naturskønne område som CampOne Holbæk Fjord er beliggende i byder også på en masse muligheder, hvis du gerne vil være mere ét med naturen, når du træner. Her er rig mulighed for en dejlig og forfriskende gåtur. Du har også mulighed for at spænde løbeskoene og løbe en tur ud i den flotte natur, som campingpladsen er omgivet af. Er du mere til at tage cyklen, så har vi nogle forskellige cykelruter, som vi gerne vil anbefale. Kontakt os i receptionen for at høre mere herom.

Hold aktivitetsniveauet højt på din ferie og inddrag hele familien eller nyd nogle fredfyldte stunder helt alene. Hos CampOne Holbæk Fjord er der højt til himmelen, masser af fuglesang og frisk luft, sammen med en fantastisk fred og ro.