Luk oversigt

Camping i Holbæk

Camping i Holbæk lige ned til Fjorden

CampOne Holbæk Fjord – fabelagtig camping, wellness & spa

“Camping for alle”, som et gammelt slogan siger – og ikke så underligt, for det rummer jo selve sjælen i begrebet camping.

Det gælder også på CampOne Holbæk Fjord. På campingpladsen er alle lige, direktør eller arbejdsmand, byboer eller landmand, om man bor i campingvogn eller hytte, er fastligger eller daggæst. Ingen kan se forskel, alle er lige, og dem der har lyst til at hygge sig sammen ”over hækken” gør det – og dem der gerne vil være sig selv og bare slappe af – ja, de gør det.

Sådan er det i hvert fald på CampOne Holbæk Fjord. Kom som du er – bo som du vil – vi har også sheltere.

Det er i Holbæk at din næste campingferie, bliver til oplevelser og oplevelser bliver til minder og minder bliver til venskaber. Både hos store og små. Her bliver sørget for dig og dine nærmeste, og faciliteterne både på og udenfor campingpladsen er bestemt et besøg værd.

Camping i Holbæk lige ned til fjorden

CampOne Holbæk Fjord camping – campingferier for alle!

Når du først er på campingpladsen er følgende faciliteter gratis:

  • Swimmingpool / spabad / sauna. Der er mulighed for både sjov og afslapning lige i nærheden.
  • Gratis WiFi. Vi ved nemlig at den moderne familie gerne vil bruge tid sammen og stadig være ”up-to-date” eller streame en film en aften.
  • Gratis toilet- og badefaciliteter, og de er placeret i gåafstand rundt omkring på pladsen
  • Gratis brug af køkken, du skal bare selv være kokken og tage dine madvarer med.

Holbæk camping med CampOne Holbæk Fjord som vært – både afslapning og aktivitet.

Næsten uanset om du er “skildpadde” og tager den med ro, eller du er “haren”, der skal have fart over feltet og nye oplevelser – ja, så har vi noget at byde på.

Her på hjemmesiden finder du alle informationer om CampOne Holbæk Fjord – og beskrivelse af nogle af de oplevelser du kan finde i området.

Kunne du tænke dig at se flere billeder og film fra pladsen? Måske du kunne tænke dig at føle stemningen fra campingpladsen i Holbæk inden du endeligt træffer en beslutning? Tjek vores billeder og videoklip fra vores Facebook-side eller se vores magasin for 2018 her.