Typer og plantegning

 

Hytte L5 

(8 stk.) har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum, (hvoraf det ene er med køjeseng og en enkeltseng). Bad & toilet, stue/køkken og overdækket terrasse. Hytterne er udstyret med alm. komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer. Der er dyner og puder til 5 personer, men du skal selv medbringe linned eller evt. leje det i receptionen ved ankomst. Se billeder.

 

 

 

 

Hytte L5-1 

(6 stk.) har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum (hvoraf det ene er med køjesenge) samt en sovesofa i stuen. Bad & toilet, stue/køkken og overdækket terrasse. Hytterne er udstyret med alm. komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer. Der er dyner og puder til 5 personer, men du skal selv medbringe linned eller evt. leje det i receptionen ved ankomst.  . Se billeder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HYTTE-K5

 (2 stk.)har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum (begge med køjesenge) samt en sovesofa i stuen. Stue/køkken og overdækket terrasse. Hytterne er udstyret med 2 kogeplader, bordovn, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer.  Der er IKKE bad & toilet.  Der er dyner og puder til 5 personer, men du skal selv medbringe linned eller evt. leje det i receptionen ved ankomst.  

 

 

 

 

 

 

Adria Hytter  

(2 stk) er egentlig et mobilhome. De er meget praktisk indrettet og de eneste af vore hytter som har en rigtig dobbeltseng. Har eget bad og toilet, stue, køkken, 2 soveværelser , hvoraf  det ene er med 1 overkøje 70x180 cm, samt  delvis overdækket terrasse.

  

 

 

 

Handicaphytter

(2 stk.) er iflg. Handicapcamping.dk, Danmarks eneste 100% handicapvenlige campinghytte. Meget stor stue med rigeligt plads til kørestol. Handicapbadeværelse med alle nødvendige hjælpemidler og god plads, hæve/sænke køkkenbord og professionel plejeseng i et soverum, og en elevationsseng i det andet. stue/køkken og overdækket terrasse. Hytterne er udstyret med alm. komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer. Der er dyner og puder til 5 personer, men du skal selv medbringe linned eller evt. leje det i receptionen ved ankomst. Plads til 4 voksne og 2 børn, eller 5 voksne. Kan kun bookes af rullestolsbrugere eller rolator krævende brugere og dette skal ske via telefon eller mail. Se videoen her og billeder her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adria - Adora TK563 - Campingvogn

1 stk. campingvogn uden bad/toilet. 6 sovepladser(2v+4b eller. 5v), fordelt på 2 soverum(1 med køjesenge+1 dob. seng), samt opredning i opholdsrum.  Fortelt med borde og stole. Fast tilsluttet vand og afløb.