Servicebygning

SERVICEBYGNINGEN

BAD OG TOILET:Toiletfaciliteterne

  • På pladsen finder du én servicebygning med herre-/dame bad på den ene side af bygningen og toiletter på den anden side. Her er også 2 familierum, baby puslerum og handicaptoilet/bad. For at benytte familierummene, baby puslerum og handicaptiolet skal du lægge et deposit på kr. 200,- når du får udleveret nøglen i receptionen. Herigennem er du også sikret at rummene ikke benyttes af gæster som ikke har behov for disse faciliteter. 

KØKKEN:køkken

  • Servicebygningen har  rigtig gode køkkenfaciliter med 2 separate ovne. Ønsker du at grille din aftensmad er du velkommen til at benytte grillene lige udenfor. Her er også vaske, rindende vand(lukket om vinteren) og borde/bænke.

AFFALD:

  • For enden af servicebygningen forefindes et delvist aflukket område med små containere til alm. køkkenaffald, glasflasker og syltetøjsglas o.lign, pap og papir. Husk at sorter dit affald og læg i de rette containere.

VASKERI:

  • Har du brug for at få vasket tøj ligger vores vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler også i servicebygningen. Benyttelse af disse kr. 30,- pr. vask/tørring. Der er ingen vekselautomat, så kom ned i receptionen og veksle penge. 

RENGØRING:badefaciliteterne

  • Servicebygningens forskellige faciliteter bliver rengjort hver dag. Såfremt der er ved at blive gjort rent på et af rummene, så venligst benyt faciliteterne andet steds på campingpladsen når rengøringspersonalet er der.