Info om hytterne

Campinghytterne på CampOne Holbæk Fjord er faktisk ikke hytter i traditionel forstand, snare små feriehuse.

Der er gratis adgang til wi-fi, swimmingpool, spabad og sauna.

Vi har forskellige kategorier af feriehytter som du kan vælge imellem.

= enkeltsenge Bredde 70-90 cm x Længde 190-195 cm
= dobbeltseng
= køjesenge Bredde 70 cm x Længde 190-195cm. I Mobilhome er køjeseng 70×180 cm

Feriehytter L5: Har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum: 2K/1E og 2E. Bad & toilet, stue/køkken med komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse.

Feriehytter L5-1: Har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum 2E+2K og sovesofa i stuen. Bad & toilet, stue/køkken med komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse.

Feriehytter K5: Har plads til 5 personer fordelt i 2 soverum: 2K+2K og sovesofa i stuen. INGEN BAD OG TOILET. Stue/køkken, bordovn med 2 kogepladser, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse.

Handicaphytter: Er iflg. Handicapcamping.dk Danmarks eneste 100% handicapvenlige campinghytte. Meget stor stue med rigeligt plads til kørestol. Handicaptoilet med alle nødvendige hjælpemidler og god plads. 2 soverum: 2 enkeltsenge hvoraf den ene er en professionel plejeseng og det andet med 2 enkeltsenge hvoraf den ene er en elevationsseng. Køkken med hæve/sænke køkkenbord, komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse med bred kørestols rampe. Kan kun bookes pr. telefon eller mail og kan kun bookes af kørestolsbrugere.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER

Ny Kompan legeplads

Vi har fået en helt ny legeplads fra...

SE MERE HER