Handicapvenlige hytter

 

Er du kørestolsbruger og vil være sikker på optimale forhold, når du skal på ferie, skal du med på familieudflugt eller besøge venner og familie i Holbæk. Så er løsningen her.
CampOne Holbæk Fjord har to rummelige handicaphytter. Danmarks mest brugervenlige handicaphytter kalder Åse Wiberg fra www.handicap-camping.dk dem.

HYTTE: Meget stor stue med rigeligt plads til kørestol. Handicaptoilet med alle nødvendige hjælpemidler og god plads.  2 soverum (2E+2E): 2  enkeltsenge hvoraf den ene er en professionel plejeseng og det andet rum med 2enkeltsenge hvoraf den ene er en elevationsseng. Køkken med hæve/sænke køkkenbord, komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse med bred kørestols rampe.

Hytterne kan ikke bookes direkte via vores bookingside, de skal bookes telefonisk eller pr. mail. og kan kun bookes af kørestolsbrugere.

Når du lejer en af vore handicaphytter, behøver du ikke medbringe kørestol eller andre hjælpemidler. Hos Zealand Care kan du leje netop de hjælpemidler, du har behov for og så står de klar i hytten, når du kommer. Se hjælpemidlerne hos Zealand Care ,

Her er  video af hytterne.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER

Ny Kompan legeplads

Vi har fået en helt ny legeplads fra...

SE MERE HER