Lej en campingvogn

Ved at leje en campingvogn slipper du for besværet med at skulle køre med campingvogn selv. Det gør det også muligt at tage på camping, selvom jeres bil ikke kan trække en campingvogn eller fordi I måske slet ikke har en bil. På CampOne Holbæk Fjord kan du leje dejlige campingvogne, der står i et naturskønt område.

Den frihed og luksus der er forbundet med campinglivet, gør ferieformen mere og mere populær. Men den kræver naturligvis en campingvogn for at kunne lade sig gøre. Har du ikke det, f.eks. fordi du ikke er vild med at køre med campingvogn, ikke har træk på bilen eller måske slet ikke har en bil, skal det naturligvis ikke forhindre jer i at nyde campinglivets glæder alligevel.

Derfor har du mulighed for at leje en lækker campingvogn hos CampOne Holbæk Fjord. Det gør det muligt enten at holde en billig ferie i lejet campingvogn eller vælge et billigt alternativ til en hotelovernatning.

Leje af campingvogn på Sjælland - CampOne Holbæk Fjord

Vores campingvogne har hele 6 sovepladser (2v+4b eller 5v). Disse sovepladser er fordelt på 2 soverum (1 køjeseng+1 dobbeltseng), samt opredning i opholdsrum. Med campingvognen kommer dyner og puder til 6 personer og service til 6 personer. I forteltet finder du borde og stole og to sofaer. Her er placeret et fast skab samt et køleskab – Vi gør opmærksom på, at køleskabet inde i vognen IKKE må benyttes.

På græsarealet udenfor campingvognen er der borde og stole. Endvidere er der fast tilsluttet vand og afløb.
Vores campingvogne er uden bad og toilet, men frygt ej, vi har nogle rene og lækre faciliteter på pladsen.

Lej en campingvogn

Skal du holde en ferie uden at skulle tænke over egen campingvogn og besværet med at få den fragtet fra A til B, anbefaler vi, at du lejer en campingvogn på CampOne Holbæk Fjord. Her er du sikret smukke omgivelser og en masse aktiviteter og ikke mindst lækre faciliteter.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER

Ny Kompan legeplads

Vi har fået en helt ny legeplads fra...

SE MERE HER