Vinteren 2017-18

På Holbæk Fjord Camping har vi en lang og hyggelig tradition for vintercamping.

I år har vi fået et nyt multihus og Holbæk har bl.a. fået et nyt legeland og flere nye spændende kulturtilbud, så vintercamping på Holbæk Fjord Camping bliver ikke kedelig. Se mere om vintercamping og Gourmetcamping.

I vores nye Multihus er der mange muligheder:

Spil - der kan spilles Airhockey, Bordfodbold, Billard,Cornboard eller Dart.

TV - der kan ses DR, TV2, TV3, TV3+ samt flere sportskanaler.

Spisning - det er muligt for grupper op til 60 pers at spise og hygge sammen i Multihuset (kræver forhåndsbooking/leje af lokalet). Der er også mulighed for at leje anretterkøkkenet med service til 60 pers.

Wellness - Forkæl dig selv og din partner med lækker massage, sauna, frugt og champagne, Yoga el, spa*.

I Holbæk og omegn er der mange muligheder:

Aktiviteter/oplevelser - besøg Holbæk Legeland, Holbæk Bowlingcenter, Holbæk Golfklub, Midtsjællands Golfklub m/indendørs golfsimulator, fantastiske naturoplevelser til fods el. på cykel, mange rigtigt gode fiskepladser.

Kultur - Oplev det utroligt levende kulturliv i og omkring Holbæk. Elværket, Sidesporet el. Holbæk Teater. Se det hele her.

Julemarkeder -  Andelslandsbyen og Ryegård mm

Restauranter - I Holbæk behøver I ikke gå sulten i seng. Skal det være Gourmet, Folkekøkken, el "take away". Finds det her.JUL

Jul - Vi har åbent men ingen traditioner. Aktivitetshuset vil være åbent for evt. fællesspisning 

Nytår - Vi har traditionelt mange både kørende gæster og fastliggere på pladsen. Kl. 23.45 samles vi og skåler godt nyt år og god campingsæson. Vi er normalt ca. 60 mennesker til dette arrangement.

*) Spabadet kan være lukket grundet vedligehold el. reparation, så spørg i receptionen.

 

.