København

KØBENHAVN

Nyhavn

København er velnok Holbæks største turist attraktion. Kun 1 times kørsel, i bil eller med tog, fra Holbæk Fjord Camping ligger denne fantastiske metropol. København har ufatteligt meget at byde på - og når du har oplevet København tager du tilbage til Holbæk og nyder stilheden og naturen. 

København er en farverig og afslappet by fyldt med liv, atmosfære og forskellige kulturelle byområder. København er virkelig en by for livet! Læs om gastronomi, royale og historiske København, homoseksuelle København, arkitektur, dansk design, mode og shopping, cykelbyen København, København for børn, maritime København, osv.

København og Danmark er hjemstedet for en række kendte mennesker, der er afdøde, men fortsat lever i den danske hovedstad. Udover konger og dronninger, har København haft kendte indbyggere som Hans Christian Andersen, Søren Kierkegaard, Karen Blixen, Niels Bohr og Arne Jacobsen. Nu giver vi dig mulighed for at gå i deres støvede fodspor og ikke mindst opdage deres arv.

Men København, københavnerne og deres hverdag er absolut også et besøg værd.....

Indre by omfatter Københavns ældste kvarter med små, smalle stræder og skæve huse. I centrum finder du et mylder af gode shoppinggade, top-seværdigheder, hyggelige cafeer, restauranter, foruden parker, hyggelige kanaler og en moderne havnefront. Hovedåren i city er gågaden Strøget, der løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er altid pakket med folk og gadekunstnere, så sørg for også at bevæge dig ned ad side- og parallelgader

Multikulturelle Nørrebro er et livligt område i København, hvor du finder trendy barer og fashionable designerbutikker ved siden af skumle barer og billige kebabsteder.

Maritime Christianshavn & Holmen er et centralt område fyldt med barer og restauranter med en unik maritim atmosfære

Mondæne Frederiksberg - en fashionabel del af København med rigtig gode shoppingmuligheder og grønne områder.

Alternative Christiania - Et mix af kreative huse, workshops, gallerier, spillesteder, prisvenlige spisesteder og smuk natur

Multikulturelle Nørrebro - Et livligt område i København, hvor du finder trendy barer og fashionable designerbutikker ved siden af skumle barer og billige kebabsteder.

Hippe Vesterbro -  et af de mest fashionable steder i København - ikke kun at bo i - men også at shoppe, spise, drikke og have en sjov bytur i.

Fra verdenskendte kunstmuseer, historiske museer, slotte og paladser til parker, statuer og oplevelser for børn. København har attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interesse - og de fleste af dem er inden for gåafstand. De tre mest berømte seværdigheder i byen er den mere end 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, statuen af Den Lille Havfrue, og Fristaden Christiania. Men København har meget mere at byde på.....

Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge 72 museer og attraktioner, og frit benytte offentlig transport uden at skulle bekymre dig om billetter og priser. Du kan købe Copenhagen Card i campingpladsens reception.