Holbæk by

Holbæk byder på mange oplevelser!

I hovedgaden Ahlgade er der et blomstrende forretningsliv med special forretninger af enhver art, kombineret med cafeer restauranter o.l. som er med til at skabe et livligt miljø i bymidten, især om sommeren, hvor der er et hav af fortovscafeer hvor man kan sidde og hygge sig og betragte bylivet.

På havnen er der, især om sommeren, livlig aktivitet.  Herfra kan du tage færgen til Orø, tage en af udflugtsbådene og nyde Fjorden og se Holbæk fra en anden vinkel. Måske ha du lyst til at nyde middagen ombord på Sorte Luis. Vil du hellere blive på land er der rige muligheder for at besøge alt lige fra Havnegrillen til Gourmet Restauranten Suri, isboder, cafeer og spillesteder, vores flotte biograf eller blot sidde på molen og nyde udsigten og stilheden. God fornøjelse.  

 Er du på jagt efter kulturoplevelser..

...ja så går du aldrig forgæves i Holbæk. Her er sprudlende teater, stand-up, live-musik eller biograf på havnen. 

Holbæk Teater opsætter nytænkende teaterforstillinger. Teatret Fairplay byder på professionelt og visuelt teater for børn og unge og den Levende Børnelkultur viser levende forestillinger for børn i skoleferierne.

Kulturkasernen danner rammenen sprudlende lokalt kulturliv med bl.a. teaterforestillinger og kunstudstillinger. Er du mere til en intimkoncert med navne som Billy Cross el. Rasmus Nøhr og kolde fadøl, så er Vandrehjemmet eller Elværket stedet. Vores biograf Frysehuset viser altid de nyeste og mest spændende film, også i 3D. 

Besøg hjemmesiden Visitholbæk  for yderligere informationer.