Handicapvenlige feriehytter

Handicapvenlig feriehytte

Er du kørestolsbruger og vil være sikker på optimale forhold, når du skal på ferie, skal du med på familieudflugt eller besøge venner og familie i Holbæk. Så er løsningen her.
Holbæk Fjord  Camping & Wellness har to rummelige handicaphytter. Danmarks mest brugervenlige handicaphytter kalder Åse Wiberg fra www.handicap-camping.dk dem.

HYTTE: Meget stor stue med rigeligt plads til kørestol. Handicaptoilet med alle nødvendige hjælpemidler og god plads.  2 soverum(2E+2E):2 enkeltsenge hvoraf den ene er en professionel plejeseng og det andet rum med 2enkeltsenge hvoraf den ene er en elevationsseng. Køkken med hæve/sænke køkkenbord, komfur, køleskab, elkoger, kaffemaskine, TV og service til 6 personer og overdækket terrasse med bred kørestols rampe. Her er  FOTO af hytterne indenfor.

Hytterne kan ikke bookes direkte via vores bookingside, de skal bookes telefonisk eller pr. mail. og kan kun bookes af kørestolsbrugere.

Når du lejer en af vore handicaphytter, behøver du ikke medbringe kørestol eller andre hjælpemidler. Hos Zealand Care kan du leje netop de hjælpemidler, du har behov for og så står de klar i hytten, når du kommer. Se hjælpemidlerne hos Zealand Care , 

Her er  video af hytterne eller priser for leje af hytterne samt udstyrsliste

 

© Holbæk Fjord Camping - Eventyrlig camping på Sjælland