Ophold m/ bespisning

Når I gæster CampOne Holbæk Fjord vil vi gerne gøre vores yderste for at sikre jer hygge og god forplejning.

Gourmettilbud for 2 personer:

3 overnatninger i egenvogn incl. 2 x  6-rettersgourmet kun kr. 1.095,-

Se menu her

 

På CampOne Holbæk Fjord mener vi det, når vi siger gourmetcamping.

Den ene overnatning skal være fredag, da det er på denne dag at I får gourmetmenuen.

Vi er CampOne Holbæk Fjord er super stolte over nu at kunne præsentere et nyt samarbejde med en af Sjællands ypperste Gourmet restauranter, Restaurant Suri, som er blevet både vinder og no. 2 i restaurant konkurrencen, Local Cooking Sjælland.

”Vi har så mange dedikerede leverandører på vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang, og i stedet præsenterer vi flere retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson, siger Henrik fra Suri.

Suri er en super spændende og innovativ virksomhed, som i den grad engagerer sig i udviklingen på såvel Holbæk Havn som by.

SuRi driver, udover deres meget  velrenommerede restaurant, også spisehuset Maskinværkstedet, delikatesse forretningen SURi, samt teatercafeen på Holbæk Teater. Desuden er der netop nu fuld gang i opførelsen af en stor markedshal på havnen, som Suri også skal stå for driften af. Læs mere om Suri .

BOOK GOURMETCAMPING HER

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU

Sæsonpriser 2018

Er nu opdateret her på siden. Priserne på...

SE MERE HER

Ny Kompan legeplads

Vi har fået en helt ny legeplads fra...

SE MERE HER