Camping Sjælland

Camping på Sjælland

Skøn camping på Sjælland

 

Når du skal opleve København eller Sjælland, er Holbæk Fjord Camping det oplagte udgangspunkt. Centralt på Sjælland og kun 1 times kørsel fra København, med bil eller tog, kan du nå hele Sjælland på kort tid - med et hav af oplevelser.

Camping på Sjælland - centralt for et hav af oplevelser

Sjælland er også børnenes land; Sommerland Sjælland, BonBon Land og Tivoli er de største forlystelser, men rundt om på øen, er der mange mindre og super dejlige oplevelsesmuligheder til glæde for hele familien.

De sjællandske kyster, fjorde og vandløb er blandt de bedste fiskevande i Danmark, og på Fishingzealand.dk finder du alle de informationer, du som fisker har behov for.

Er du på jagt efter camping nær de gode badestrande, er der langs Sjællands kyster et hav af muligheder; Odsherred, Nordsjælland, Amager Strandpark og Køge Bugt Strandpark har, sammen med Sjællands vestkyst, badestrande i verdensklasse.

Der er mange og varierede strækninger hele vejen langs den Sjællandske kyst og spændende istidslandskaber i Odsherred Geopark. Odsherreds strande er også kaldt "Den Danske Riviera" - og er meget børnevenlige. Sjælland er også omkranset af dejlige øer.

Hele vejen langs kysten ligger de; Møn, Falster, Lolland, Omø, Sejerø, Nekselø og Orø - alle kan nås via færgeforbindelser eller broer. Broerne fra Sjælland til Sverige og Sjælland til Fyn er arkitektoniske mesterværker, som er et besøg værd i sig selv. Men pas på! kører du over en af disse broer forlader du Sjælland og alle dens herligheder.

 

Velkommen til Sjællands midtpunkt - Holbæk Fjord Camping

© Holbæk Fjord Camping -  Camping Sjælland - camping Vestsjælland