Bespisning

 

Når I gæster Holbæk Fjord Camping vil vi gerne gøre vores yderste forat sikre jer hygge og god forplejning. 

Gourmettilbud for 2 personer:

3 overnatninger i egenvogn incl. 2 x  6-rettersgourmet kun kr. 1.095,-      

Se menu her for december 2017

Se menu for januar til april 2018

På Holbæk Fjord Camping & Wellness mener vi det, når vi siger gourmetcamping. 

Den ene overnatning skal være fredag, da det er på denne dag at I får gourmetmenuen.

Holbæk Fjord Camping & Wellness er super stolte over nu at kunne præsentere et nyt samarbejde med en af Sjællands ypperste Gourmet restauranter, Restaurant Suri, som er blevet både vinder og no. 2 i restaurant konkurrencen, Local Cooking Sjælland.

”Vi har så mange dedikerede leverandører på vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang, og i stedet præsenterer vi flere retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson, siger Henrik fra Suri.

Suri er en super spændende og innovativ virksomhed, som i den grad engagerer sig i udviklingen på såvel Holbæk Havn som by.

SuRi driver, udover deres meget  velrenommerede restaurant, også spisehuset Maskinværkstedet, delikatesse forretningen SURi, samt teatercafeen på Holbæk Teater. Desuden er der netop nu fuld gang i opførelsen af en stor markedshal på havnen, som Suri også skal stå for driften af. Læs mere om Suri .

BOOK GOURMETCAMPING HER